diumenge, 31 de gener del 2010

Aitona - Cova del Pare Palau

Bunker dels Pantamolls

Cova del Pare Palau

Sant Joan de Carratalà
.
Hem rodat fins Aitona, probablement una de les terres més santes del Segrià, d’aquest poble son Santa Teresa Jornet i el Beat Pare Palau. Ens hem apropat fins la Cova del Pare Palau on hi ha construït un santuari a la seva advocació... lamentablement estava tancat, sembla ser que sols està obert els diumenges per la tarda. Al costat hi ha l’ermita de Sant Joan de Carratalà que també hem visitat. Tot junt ens han sortit 56 km.

diumenge, 24 de gener del 2010

Linyola

Els camins de terra encara estan enganxifosos desprès de tanta pluja i les pedalades ofereixen més resistència de l’habitual, tant es així que a cops et sembla que dus una roda punxada. Pel camí ens han saludat un quans gossos, feia dies que no teníem batusses amb aquest mamífers! Malgrat tot hem fet l’objectiu que era arribar fins a Linyola y sumar 60 km. La foto es de la creu de terme anomenada “Creueta del Olivars”.

diumenge, 17 de gener del 2010

Alpicat IV duatló





Avui hem donat per inaugurada la campanya del 2.010. Havíem fet alguna tímida sortida però les circumstancies meteorològiques ens impedien gaudir de la bicicleta amb condicions i també hem recuperat un company desprès de superar una lesió. Anotar que l’any passat hem acumulat 3.200 km de pedalades.. caldrà veure si aquest 2.010 superem la marca. Avui el temps acompanyava i hem rodat per Torrefarrera, Benavent, Rosselló i finalment Alpicat on hi celebraven la IV duatló de la vila. Les fotos son de la duatló popular, també hi havia una prova atlètica.. donem fe del nombrós grup de participants. Hem totalitzat 36 km.